Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


-Rendben, gyerekek. Arra gondoltam, hogy a régi idők kedvéértr30;
-Csak ne a csengőket!- nyavalygott Naruto.
-De de.- mosolygott Kakashi.
Naruto még párszor próbálkozott lefizetni Kakashit egy tál ramennel, de nem nagyon sikerült. Végül elkezdődött a harc. Sasuke nem kapott fegyvereket így csak erejére és tudására számíthatott. Kakashi félrehúzta fejpántját, hogy felszabadítsa a sharingant. Kezdetnek Narutoék elkezdték kergetni a sensit. Majd mikor kiértek egy nem annyira fás területre, Sakura összegyűjtötte chakraját és beleütött a földbe, ami felnyílt, de Kakashi egy ugrással kitért előle. Aztán Naruto bevetette az árnyékklón jutsut és megpróbálta elkapni a jounint, de az is használta a jutsut így nem tudták megállapítani melyikük az igazi. Mikor az összes klón eltűnt csak Kakashi maradt ott. Nem látta sehol Narutot.
-Meg van sensei!- kiabált Naru az egyik fa tetejéről és egy hatalmas hálóval, amit egy jutsuval csinált, rávetette magát a szürke hajúra és sikerült.
Éppen akart volna mondani valamit, mikor egy pukkanás és Kakashi helyébe egy öklét mutogató, ordító Sakura állt. A szőkeség nem értette. Egy genjutsu? De ahogy lépett egyetr30;Hoppsz! Belelépett egy csapdába, mint 3 évvel ezelőtt.
-Inkább te vagy meg.- ugrott elő Kakashi az egyik bokorból.
-Kakashi!!- kiabált Sakura, a sensei pedig csak nevetett.
rMár csak egy van hátra.r1; Gondolta és eltűnt, otthagyva Narutot és Sakurat.
Sasuke eközben az egyik fa lombjai között állt lesben. Nem tudta mikor jelenik meg volt tanára. Ekkor egy pukkanás és az említett megjelent nem messze a fától. Körülnézett. Elmosolyodott és kivett 4 kunait erszényéből, majd Sasuke felé dobta. Az időben leugrott a fáról és szembe találta magát Kakashival. Farkasszemet néztek egymással. Sasuke elkezdett pecséteket csinálni, majdr30;
-Tűzgolyó jutsu!- kiáltotta és hatalmas tűzet fújt Kakashira.
-Mint régen. Nem?- kérdezte Kakashi a háta mögül.
Sasuke megfordult, de mielőtt bármit is tehetett volna, Kakashi megfogta kezét és hátracsavarta, majd megfogta haját és felhúzta fejét. A fekete próbált kiszabadulni, de nem nagyon ment. A jounin egyre erősebben szorította a fiút, de az nem mert ordítani se. Gondolkozott, hogyan kerülhetne ki ebből a kínos (kínzó) helyzetből.
-Mintha a régi Sasukeval küzdenék. Vajon mennyit fejlődtél?- suttogta Kakashi a fiú fülébe- Vagy nem is fejlődtél?
-Dehogyisnem!- mondta Sasu rekedt hangon.
-Ez semmi ahhoz a fájdalomhoz képest, amit Narutonak és Sakuranak okoztál. Mégis a legjobban Narutonak fájt. Hogy tehetted ezt? Azt hittük legalább ő jelent valamit számodra. Mi lesz, ha újra megbántod, mert kiderül, hogy hazudtál? Hm? Vagy megölöd? Miattad ment tönkre élete egy szakasza. Fel tudod fogni?
Erre Sasuke szemei kipattantak és minden erejét összeszedve ellökte magától Kakashit. Hátrébb ugrott és a talajt kezdte bámulni közben nagy levegőket vett.
-Énr30;- kezdte- Soha nem akartam megbántani Narutot! Ha pedig megteszem akkor magammal is végezni fogok. Már rég rájöttem, hogy a dobe többet ér nálam. Jóval többet.- mondta- És bebizonyítom mindenkinek, hogy megváltoztam. Főleg Narutonak.- mosolyodott el és fölemelte fejét. Szemében felvillant a sharingan.
Kakashi nyelt egy nagyot. Hirtelen minden vörössé és feketévé vált. Viszont nem látta sehol Sasuket. De nem kellett sokat várnia és az ifjú Uchiha megjelent előtte egy hosszú karddal a kezében. Kakashi elővette kunaiát és védekező állást vett fel. Sasuke szeme csukva volt. Először lassan sétált a sensei felé, majd felemelte a kardot és nekifutott. Csak csattanások és a két éles fegyver egymásnak ütődése látszott, mely szikrázott a sötétségben. Ahogy egymásnak feszült a kunai és a kard, Sasuke ránézett Kakashira, aki a sharingant látva teljesen ledermedt. Ez már nem egy egyszerű sharingan. Sokkal veszélyesebb annál. Egy nagy lökéssel ellökte magától Sasuket. Az csak mosolygott. Kakashi éppen támadott volna, de nem tudott megmozdulni.
rMi ar30;?r1;
-Látod, Kakashi?! Változtam.- mondta Sasu.
Felemelte a kardját és minden erejét összeszedve megindult Kakashi felé. A jounin próbált megmozdulni, de mintha elment volna minden ereje és Sasuke egyre közeledett. Végül becsukta szemét és várt. Várt és várt. Egy kis idő után kinyitotta szemét. Azt hitte Sasuke belészúrja a kardot, ehelyett a kard mellette pár centire volt a földbe szúrva, amin a fiú támaszkodott.
-Látod? Változtam.- suttogta a fiú.
Ezután minden visszaváltozott. Kakashi visszahúzta a sharingant. Sasuke vele szemben állt. Egy ideig csak nézték egymást, majd Kakashi elnevette magát.
-Ügyes vagy. Tényleg fejlődtél!
-Köszönöm.- hajolt meg Sasuke.
Kakashi elismerően nézett a fiúra. Elmentek megkeresni Narutoékat. A szőkeség karba tett kézzel lógott fejjel lefelé a fáról, Sakura meg csak durcásan ült a földön a csapdában. Kakashi Sakuran, Sasuke pedig Naruton segített. Az Uchiha elvágta a kötelet és elkapta Narutot, még mielőtt az leesett volna a földre. A szőkeség reflex szerűen átkarolta az idősebbik nyakát. Sasuke csak mosolygott. Sakuranak is sikerült kiszabadulnia a hálóból. A kunoichi éppen ordította volna le Naruto és Kakashi fejét, de mikor meglátta a két fiút, torkára forrt a szó. Egy pár percig csak álltak. Naruto hirtelen kiugrott Sasuke karjai közül és pirulva nézett körül.
-Végül isr30;- törte meg a csendet Kakashi- Nem sikerült elvennetek a csengőket.
-De nem volt tétje!- mondta Sakura.
-Lehet, der30;
-Nincs rder1;!- folytatta Sakura- Nekem haza kell mennem. Mindjárt ebédidő és megígértem Leenek, hogy időben hazaérek, hogy együtt tudjunk enni.
-Akkor te elmehetsz.- mondta Kakashi- És ti fiúk?
-Izér30;^^r1;- próbált valamit kinyögni Naruto- Mir30;Szóval nekünkr30;Izér30;Olyan programunk vanr30;Szóvalr30;Az van, hogyr30;Izér30;
-El kell mennünk.- egyszerűsítette le a mondatot Sasuke.
-Értem. Akkor mehettek.
Naruto nem akart hinni a fülének. Kakashi ilyen könnyedén elengedte őket? De mielőtt kérdezhetett volna valamit, Sasuke megfogta karját és magával húzta.