Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Korán reggel van. Az emberek ilyenkor alszanak. Csak két fiatal ninja van ébren és gyakorol. Mindketten 15 év körül lehetnek. A fiú szőke hajú, kék szemű, a lány rózsaszín hajú és zöld szemű. Barátok. Már vagy 4 órája edzhettek. Bábúkon gyakorolnak. Ütik, rúgják, vágják, kunaiokat állítanak beléjük. A lány annyira elfáradt, hogy eldőlt a fűben. A fiú viszont még mindig küzd, pedig alig maradt ereje.
-Naruto!- lihegi a lány- Hagyd abba. Ezzel csak kimerülsz.
-Nem, Sakura!- mondta a fiú- Még bírom.- de erre a mondatra lábai felmondták a szolgálatot és összeesett.
-Én mondtam.- mosolygott a lány, hogy megint neki volt igaza.
-Akkor is! Visszahozom!- próbált felállni.
-Naruto! Mert azt mondta, hogy valami meg fog változni, nem biztos, hogyr30;
-Nem! Megesküdtem, hogy visszahozom Sasuket!- és mintha a mondta erőt adott volna neki, felállt ökölbe szorított kézzel. Sakura nem hitt szemének. Hogy bír még felállni? De Naruto gyomra egy nagyot korgott.
-Hahaha!- nevetett Sakura- Menjünk enni!
Naruto bólintott és segített felállni a lánynak. Átkarolták egymást, nehogy elessenek. Nagy nehezen elbicegtek ar30;Hova máshova? A rameneshez. Beültek és kikérték adagjaikat. Mindketten mosolyogtak, de Naruto arca elkomorodott. Mint már egy hete folyton. Sasuke 3 éve hagyta el a 7-es csapatot. Mindenkinek nagyon fájt. Egy hete újra találkoztak és Sasuke azt mondta nekik, hogy hamarosan nagy változás fog bekövetkezni. Emiatt Naruto háromszor, négyszer, ötször többet edz. Ez idő alatt sok minden történt. Mindketten chuuninok. Sakura Leenél lakik. Nem gondolta senki, hogy lehet köztük valami, de mégis. Most Lee küldetésen van ezért megkérte Narutot, hogy vigyázzon kedvesére. A szőkeség persze boldogan elvállalta. Éppen ettek, mikor megjelent Kakashi. Arcáról le lehetett olvasni a döbbentséget.
-Sensei!- mondták a fiatalok.
-Sar30;Sar30;- próbált valamit mondani- Sasuke. Itt van.
Naruto szívéhez kapott, mert az egyre gyorsabban vert. Felpattant, kézen fogta Sakurat és futottak. Kakashi mutatta az utat. Elérték Konoha kapuját, ahol Sasuke állt. Ruhája véres volt. De nem csak az. Sebek borították mindenhol. Mikor meglátta Narutoéket csak halványan elmosolyodott és elájult. Már csak annyit látott, ahogy Naruto odafut hozzá.
Sasuke nyitogatta szemeit. A hirtelen fény, majdnem elvakította, de lassan megszokta. Körülnézett és meglátta, hogy egy fehér szobában van. Felült, de hirtelen egy éles fájdalom hasított hátába. Mégis felült. Ekkor látta meg a mellette, a széken alvó szőke fiút. Elmosolyodott a látványon. Narutonak szája szélén kifolyt a nyál.
-Naruto!- mondta Sasuke, de a fiú nem ébredt fel- Dobe!- kiáltotta.
Na, erre a fiú felpattant és elővette kunaiát. Mikor látta, hogy nincs veszély visszatette. Meglátta Sasuket és megint érezte, hogy szíve egyre gyorsabban ver. Sasuke sem változott annyit. Talán csak haja és vele együtt ő nőtt meg. Nem tudtak megszólalni. Annyi kérdést kellett volna feltenni, de nem ment. Naruto érezte, ahogy könny gyűlik szemébe ezért hátat fordított Sasukenak.
-Narutor30;- mondta Sasu, de csak ennyi jött ki a torkán.
-Sasuker30;Énr30;Mit keresel itt?- tette fel az első kérdést.
-Narutor30;Azértr30;Csakr30;Megöltem Orochimarut.- mondta.
Naruto megfordult és nagy szemekkel nézett az Uchihara. Nem akart hinni a fülének. Legszívesebben a fiú nyakába ugrott volna, de eszébe jutottak a régi idők. Ekkor benyitott a szobába Sakura és Kakashi. Mindketten kérdőn néztek a két fiúra. Érezték a feszültséget.
-Kakashi. Sakura.- mondta Sasuke.
-Rendben. Meg fogsz hamar gyógyulni.- mondta ridegen Sakura.
-Megöltem Orochimarut.- mondta Sasuek. Mindenki megfagyott.
-Akkor nincs mitől félnünk.- mondta Kakashi.
-Sakura, Kakashir30;Naruto.- kezdte Sasu- Énr30;Mindent megbántam. Annyira sajnálom! Szeretnék elkezdeni mindent. Előröl.
-Azzal elkéstél.- mondta Naruto és kiment a szobából. Sakura utánament.
-Ez nem kellett volna.- mondta Kakashi.
-Tudom.- hajtotta le fejét Sasuke.
Eközben Sakura Naruto után futott, aki dühösen caplatott előre. Alig bírta utolérni a lány.
-Naruto!- fogta meg a fiú vállát.
-Hagyj!- ütötte el a lány kezét. Elég erősen, mire Sakura szomorúan nézett rá.
Naruto arca kezdett visszaváltozni a dühös vörösről az eredetire. Megfogta Sakura kezét, amelyiket elütötte és mellkasához szorította.
-Sajnálom. Nem akartam.
-Tudom. Mi a baj?
-Hogy mondhatott olyat? 3 hosszú év utánr30;Itt van. És azt kéri, hogy bocsássunk meg? Miért? Miért pont most?
-Megölte Orochimarut.
-Der30;Valami nem stimmel.
-Mi van, ha tényleg azért jött, hogy újrakezdje?!
-Nem tudom, hogy hihetek-e neki.
-Én sem. De talánr30;Ha kap még egy esélytr30;
-Talánr30;
-Menjünk vissza. Jó?- nézett a fiúra bíztatóan Sakura.
De mielőtt Naruto mondhatott volna valamit, a lány elkezdte visszafelé húzni. Beléptek a szobába, ahol már Tsunade is ott volt.
-Szóvalr30;- folytatta Tsunade, mert Sakuraék megzavarták mondandóját- Megengedem, hogy itt élhess, de csak próbaidőre. A régi lakásodban lakhatsz, de reggel mindig valaki érted megy és valaki meg esténként haza kísér. Napközben meg Narutoékkel leszel. Rendben?
-Rendben.- mondta Sasuke.
Tsunade végignézett a társaságon. Sakura és Kakashi bólintott. Narutora nézett aki nem szólt semmit csak prüszkölt egyet. A szőke fiú ránézett Sasukera, akinek most kivételesen arca azt mutatta, hogy szomorú.
-Ha jól érzed magad, akár most is haza mehetsz.- mondta Tsunade.
-Hazar30;- ismételte halkan Sasuke.
-Gondolom Naruto elkísér.- nézett a nagyokat pislogó fiúra.
-Miért én?- kérdezte dühösen Naruto.
-Sakura.- fordult a Hokage a lányhoz- Lee itt van. Megsebesült. De nem komoly.
Sakura ennek hallatán már rohant is ki a szobából. Tsunade Kakashira nézett, aki értette a jelet és azzal a kibúvóval, hogy találkozója van, elment. Így csak Naruto maradt. A szőkeség még akart volna mondani valamit, de Tsunade beléfojtotta.
-Akkor te kíséred haza. Nem akarok semmi balhét.- ezzel az utolsó mondattal Sasukera nézett, majd elment. Kínos csend. Naruto leült a székre és várt.
-Öltözz és menjünk.- mondta unottan Naru.
-Narutor30;Tudom, hogy utálsz, mert elhagytalak titeket, de megváltoztam. Mikor Orochimarunál voltam, minden percben rád gondoltam.
-Öltözz.- csak ennyit felelt Naruto az előbbire.
-Der30;
-Öltözz!
Sasuke nem hitt a fülének. Naruto szavai lelkébe hasítottak. Nem ő akarta folyton visszahozni? Most meg itt van. Akkor mi a baj? Sasuke lassan felöltözött. Elindultak. Naruto tartotta a tisztes távolságot. Minden ember őket figyelte. Nem nagy örömmel. Sasuke érezte ezt, de nem szólt. Az emberek sem mertek szólni hozzá. Bár tudták, hogy Sasuke egy áruló, de még mindig az Uchiha klán tagja és még mindig veszélyes. Elérték a fekete fiú régi házát. Megálltak. Naruto éppen fordult volna el, hogy haza menjen, de Sasuke megfogta kezét. Nem karját, hanem kezét!
-Ne menj el!- mondta Sasuke- Gyere be! Kérlek!
-Nem.- mondta Naruto.
-Légy szíves! Kérlek szépen!- nézett nagy boci szemekkel Sasuke. *ilyen nincs isr30;*
-Na, jó.- forgatta meg szemeit Naruto.
Bementek. Üres szobák és régi emlékek. Sasuke bement szobájába és leült az ágyra. Körülnézett. A szobában mindenhol ott volt az Uchiha klán jelképe. A szekrényen pedig régi képek. Naruto odalépett és lefújta róluk a vastag port. Az egyik képen Sasuke és családja, a másikon a régi 7-es csap volt.
-Rég volt.- lépett Sasuke Naruto mellé.
-Nagyon rég.- suttogta Naru- Miért? Miért pont most?
-Mi?- nézett kérdőn Sasuke.
-Miért pont most jöttél vissza?- kiabált Naruto.
-Hiányoztál, dobe!- ölelte át a fekete a szőkeséget, aki a meglepettségtől nem bírt megszólalni.
-Ne! Hagyj!- próbálta ellökni az ölelő kezeket.
-Kérlek! Naruto! Bocsáss meg!- suttogta Naru fülébe.
A fiú teljesen elpirult, mert libabőrös lett, ahogy a meleg lehelet fülét érte. Ő is visszaölelt volna, de még mindig nem bízott volt barátjában. De mégis hagyta magát. Mikor Sasuke elengedte, tett pár lépést hátra.
-Félsz?- kérdezte az Uchiha.
-Nem félek! Csakr30;Nem értem.
-Naruto! Erősebb lettem és visszajöttem. Csak még egy esélyt kérek! Nem fogsz bennem csalódni! Bízz bennem!
-Bízzak benned?- nevetett ironikusan Naruto- Ahhoz sokat kell tenned! Nem könnyű ezt a 3 évet eltörölni. Nem tudok még benned megbízni.- hajtotta le fejét.
-Tudom. Mindent megteszek. Hidd el! Csak adj egy kis időt!- fogta kezébe a szőke arcát.
-Nehéz lesz. Ennyi idő utánr30;Annyira szeretnék benned megbízni, de mi van, ha megint elmész?
-Nem megyek. Ígérem.- és újra magához szorította Narutot.
Az most nem ellenkezett csak még jobban belebújt Sasuke karjaiba. Érezte a finom illatát és érezte a selymes bőrét. Rég várt már erre a pillanatra. De ez többről szólt, mint egy baráti ölelés. Sokkal többrőlr30;Mikor elengedték egymást, Sasuke arca egyre közelített Narutoéhoz. Mikor csak pár centi volt köztük, a szőkeség arrébb lépett. Mindketten elpirultak.
-Ésr30;Sakurar30;
-Összeköltözött Leevel.- mosolygott Naruto.
-Remek! Akkor mostr30;- próbált valamit mondani Sasuke.
-Nekem mennem kell. Majd találkozunk!- és elviharzott.
Sasu ledőlt az ágyára és magában gondolkozott. Jó volt újra látni barátját, de most egész más. Megváltozott minden. Mindenki. Sakura és Leer30;Kakashi már nem a tanárukr30;Tsunade a Hokager30;Narutor30;Naruto pedig, mintha sokkal komolyabb lenne. Talán ezért is ilyen. Sasuke nem hibáztatja, mert nem bízik benne. Sőt! Ő még magában sem bízik. A többi emberről meg ne is beszéljünk. Mikor megölte Orochimarut, azt hitte vége a bűntudatnak, de nem így lett. Narutonak igaza van. 3 évet nem könnyű eltörölni.
Eközben Naruto Sakuraék felé vette az irányt. Furcsán érezte magát. Sasuke mit akart az előbb? Csak nemr30;
rNe gondolj ilyen marhaságokat Naruto!r1; Ütögette fejét a szőke fiú. El is érte Sakuraék házát. Bekopogott, de semmi. Újra. Semmi. Nuku. Nyista.
-Hahó!- kiáltott be.
Végre kinyílt az ajtó. Sakura lépett ki rajta.
-Sakura! Azt hittemr30;- de a fiú nem folytatta, mert észre vette, hogy Sakura nem éppen jó kedvében van. Sőt! A szemei ki voltak pirosodva. Sírt.
-Szia.- mondta halkan a lány.
-Sakura! Mi a baj?- fogta meg Naruto Sakura vállait.
-Csakr30;Semmi.- fordította el fejét.
-Mond már!
-Összevesztem Leevel.
Sakura beengedte Narutot és leültek a konyhába. A lány mindkettőjüknek csinált teát, majd elkezdte mondani mi történt.
-Szóval?
-Mondtam Leenek, hogy Sasuke visszajött és, hogy adunk még egy esélyt neki. Erre ő elkezdett féltékenykedni és összevesztünk.
-És van rá oka?
-Mire?
-Hogy féltékeny legyen.
-Nincs!- mondta dühösen Sakura- Engem rég nem érdekel Sasuke!
-Ezt megmondtad neki?
-Igen. Vagyisr30;Csak körülírtam.
-Akkor mond el neki!
Mielőtt Sakura válaszolhatott volna, Lee lépett be a konyhába. Arcán még mindig ott volt a düh nyoma, de talán már lenyugodott. Egy kicsit.
-Lee!- állt fel Sakura.
-Sajnálom.- hajtotta le fejét a fiú.
-Oh, Lee!
-Oh, Sakura!- és egymás nyakába ugrottak. *nem ismerős valahonnan? XD*
-Engem nem érdekel Sasuke! Csak téged szeretlek!- sírta el magát.
-Tudom. Én annyira hülye vagyok. Meg kéne bíznom benned.
Naruto elmosolyodott a párt látván és halkan kisurrant. Mindig is meg akarta valakivel osztani álmait, vágyait és ágyát. De nem találta meg az igazit. Sasuke pedig összezavarta. Mit keres itt? Valami nem stimmel! Der30;Akkor is adnia kell még egy esélyt. Még utálni sem tudja az Uchihat annyira.